fbpx

Community Media – marketing agencija

O Nama.

O Nama.

Platforma budućnosti.

Kreiramo inovativna digitalna rešenja za vaš biznis te smo uvek spremni da se prilagodimo vašim potrebama.

Kreativna rešenja.

Naša stručna ekipa kreativnih profesionalaca će vam pomoći da istaknete svoju jedinstvenost i stvorite prepoznatljiv brend.

Beskrajne ideje.

Naša filozofija je da svaki projekat predstavlja novi izazov koji treba kreativno rešiti. Mi smo tu da vam pružimo podršku.

Dizajn proizvoda.

Bez obzira na to da li vam je potrebna pomoć u dizajnu logotipa, brendiranju, web dizajnu ili marketinškim kampanjama.

Naša Misija.

Naša Misija.

Naša misija je da pomognemo kompanijama da stvaraju kreativnu vrednost u svetu, kombinovanjem kreativne strasti sa inovativnim marketinškim alatima.

Naše verovanje

Verujemo da znanje treba da se deli, jer nam pomaže da rastemo kao pojedinci, kao organizacije i kao društvo. Kao marketinška agencija, u poziciji smo da efikasno dopremo do ljudi. Preduzeća i organizacije imaju moć da utiču na živote. Stvorili smo ovu agenciju da podržimo one koji su ovde da naprave značajne promene.

Kada su u pitanju društveni mediji i marketing, skoro svi misle da znaju šta rade. Nažalost, većina ne.

Marketing mora biti svestran jer se trendovi i strategije brzo menjaju. Ono što funkcioniše jedne godine, može prestati da radi sledeće. Vidimo da mnoga preduzeća ne uspevaju da sprovedu zdrave strategije društvenih medija. Rezultat je gubitak kupaca, prodaje i prihoda. Što je još tragičnije, to je gubljenje resursa, dragocenog vremena i mogućnosti. želimo da to promenimo.

 

Naše Prednosti.

Naše Prednosti.

Mi brinemo o svim društvenim medijima marketing i kreativne detalje za vas kako biste se mogli fokusirati na svoje poslovanje.

Mi smo mlad i inovativan tim, rođeni smo u doba društvenih medija i znamo kako da to iskoristimo u vašu korist.

Zadovoljstvo kupaca je naš glavni prioritet, dosta pažnje poklanjamo odnosu i komunikaciji sa našim klijentima.

Pomažemo našim klijentima da im poraste zajednica lojalnih kupaca, pratilaca društvenih medija i zagovornika brenda, dok istovremeno povećavamo stope konverzije, prodaju i ukupan prihod.

Verujemo u pružanje usluge marketinga na društvenim medijima za naše klijente, izgrađujući strategiju od koncepta do završetka.

Poklanjamo veliku pažnju kreativnim detaljima jer znamo da ako želite da se istaknete na današnjim platformama društvenih medija, morate se dobro izdvojiti.

Pratimo najnoviji trend u industriji – omogućavajući nam da efikasno komuniciramo sa vašom tatget publikom. Drugim rečima, govorimo njihovim jezikom

Ostaćemo uz vas nakon što se kreativni oglas završi, pomažući vam da povećate broj pratilaca na društvenim medijima, na kraju povećavajući svest o vašem brendu.

Kreiramo trend reklamnih kampanja za minut i upravljamo njima na način koji donosi odlične rezultate, povećava prodaju i maksimizira prihod.

Naš Tim.

Naš Tim.

02.

Naš tim čine stručnjaci iz različitih oblasti, od dizajna, programiranja i digitalnog marketinga do copywritinga i projekt menadžmenta. Naša saradnja je zasnovana na zajedničkom cilju – stvaranju vrhunskih digitalnih rešenja za naše klijente. Svaki član tima ima jedinstvena znanja i veštine, ali smo svi fokusirani na isti cilj – pružanje vrhunske usluge i zadovoljstvo klijenata. Uz kontinuirano usavršavanje i praćenje najnovijih trendova i tehnologija, naš tim je spreman da odgovori na sve vaše zahteve i izazove. Zajedno smo stvorili brojne uspešne projekte i veselimo se novim izazovima koje ćemo rešiti zajedno.

Jovana

performance specialist

Slađana

Account Manager

Tamara

Media Manager

Maja

Paid ads manager

Ksenija

Content manager

Jovan

account manager

Kontakt.

Kontakt.

03.

Hajde da sada razgovaramo o vašem projektu. Pišite nam i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

hello@communitymedia.rs
+381-064-9000-623

HAJDE DA RAZGOVARAMO!

Uz kontinuirano usavršavanje i praćenje najnovijih trendova i tehnologija, naš tim je spreman da odgovori na sve vaše zahteve i izazove. Zajedno smo stvorili brojne uspešne projekte i veselimo se novim izazovima koje ćemo rešiti zajedno.